EN UA RU

Видалення персонажа команда

Формат: видалити

видалити пароль

Ця команда використовується для видалення твого персонажа. Після видалення твоє ім'я може використовуватися для створення нового персонажа. Усі особисті речі та скрині (довідка особисті речі, довідка нагорода) зникають у момент самогубства. Персонажі-самогубці не підлягають відновленню.

Команду треба буде набрати двічі: другий раз -- з паролем для підтвердження. Якщо, набравши видалити, тобі раптом перехотілося закінчувати життя самогубством, набери цю команду ще раз БЕЗ пароля.

Грати в браузері Відкрити в інтерактивній довідці