EN UA RU

Збереження персонажа команда

Формат: зберегтися

Зберігає твого персонажа, всі предмети, які ти використовуєш, та всіх твоїх послідовників. Автозбереження відбувається кожні 15 тактів, при виході з світу, а також після важливих змін в житті персонажа, таких як підвищення рівня. Тому ця команда призначена виключно для перестрахування.

Введення команди зберегтися блокує всі інші команди приблизно на 20 секунд, тож використовуй її обережно.

Деякі ключі, карти та певні речі не зберігаються разом з тобою.

Грати в браузері Відкрити в інтерактивній довідці